Afspraak maken

Telefonisch een afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken op werkdagen van 8.00u tot 10.00u. Onze assistente is bereikbaar op nummer:

U wordt verzocht om zoveel mogelijk gebruik te bellen tussen 08.00 – 10.00 uur voor het maken van afspraken en het aanvragen van visites. De telefoonlijnen worden veel gebruikt. Het is voor ons prettig als u de gesprekken kort houdt.

Alle spreekuren zijn volgens afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch of aan de balie. Wij zijn bereikbaar tussen 08.00-17.00 uur op telefoonnummer (0346) 21 12 14. (van 10.15-10.45  en 12.00-13.00 hebben wij pauze en patiëntenoverleg)

Een afspraak bij de huisarts is voor één klacht en duurt max. 10 minuten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u daarom altijd vragen naar de reden van komst en welke onderwerpen u wilt bespreken. Zij is bevoegd en bekwaam voor deze triage-taak om zo beter de urgentie en benodigde tijd voor u in te schatten.

1 consult = 10 minuten = 1 onderwerp

Als u meer tijd nodig heeft of meerdere onderwerpen wilt bespreken of met meer personen naar het spreekuur wilt komen, is dat geen probleem. Geef dit s.v.p. tijdig aan. Wij reserveren dan extra tijd voor uw bezoek. Bij uitlopen of extra vragen, kan het voorkomen dat wij in overleg met u liever een vervolgafspraak maken. Zo houden wij rekening met de wachttijd van anderen.

U kunt ook online een afspraak maken via uw eigen “online Platform”.  Ga dan naar de startpagina en klik dan op de gele tegel “afspraak inplannen”.

Bezoek ons

Maertensplein 98 A
3738 GR MaartensdijkContact gegevens

Huisartsenpraktijk Maartensdijk (buiten)