Afspraak maken

Telefonisch een afspraak maken

U kunt telefonisch een afspraak maken op werkdagen van 8.00u tot 10.00u. Onze assistente is bereikbaar op nummer:

U wordt verzocht om zoveel mogelijk gebruik te bellen tussen 08.00 – 10.00 uur voor het maken van afspraken en het aanvragen van visites. De telefoonlijnen worden veel gebruikt. Het is voor ons prettig als u de gesprekken kort houdt.

Alle spreekuren zijn volgens afspraak. Een afspraak maken kan telefonisch of aan de balie. Wij zijn bereikbaar tussen 08.00-12.00 uur en 13.00-17.00 uur op telefoonnummer (0346) 21 12 14. (van 10.15-10.45  en 12.00-13.00 hebben wij pauze en patiëntenoverleg)
Een afspraak bij de huisarts is voor één klacht en duurt max. 10 minuten. Bij het maken van een afspraak zal de assistente u daarom altijd vragen naar de reden van komst en welke onderwerpen u wilt bespreken. Zij is bevoegd en bekwaam voor deze triage-taak om zo beter de urgentie en benodigde tijd voor u in te schatten. Heeft u meer tijd nodig of komt u met meerdere personen, bespreek dit dan met de assistente.

1 consult = 10 minuten = 1 onderwerp

Een afspraak duurt 10 minuten. Als u meer tijd nodig heeft of meerdere onderwerpen wilt bespreken of met meer personen naar het spreekuur wilt komen, is dat geen probleem. Geef dit s.v.p. tijdig aan. Wij reserveren dan extra tijd voor uw bezoek. Bij uitlopen of extra vragen, kan het voorkomen dat wij in overleg met u liever een vervolgafspraak maken. Zo houden wij rekening met de wachttijd van anderen.

Maatregelen in verband met coronavirus (Covid-19).

Deze maatregelen zijn vooral gericht op het beschermen van oudere en kwetsbare personen (met een hoog risico op een ernstig beloop van Covid-19) en het in stand houden van de gezondheidszorg.

– Om de kans op besmetting van onze patiënten en onszelf zo klein mogelijk te maken, zullen wij allen een witte jas, mondkapje en handschoenen dragen.

– Bel bij spoedeisende klachten eerst naar de assistente, kom niet zonder telefonisch overleg naar de praktijk;

– Bij ALLE klachten zal de assistente vragen naar koorts, hoesten, verkoudheidsklachten. Wilt u uw temperatuur meten voor u belt?

– Als er sprake is van koorts, hoesten of verkoudheidsklachten en het is medisch noodzakelijk om door de huisarts gezien te worden, zullen wij u op een speciaal spreekuur inplannen. Hierbij zal de huisarts volledig beschermende kleding dragen.

– Voor niet-spoedeisende medische vragen kunt u een telefonische afspraak maken bij de assistente.

Voor alle informatie rondom onze praktijk over corona, Covid-19 en het vaccineren ga naar:
Coronavirus / vaccineren

Bezoek ons

Maertensplein 98 A
3738 GR MaartensdijkBekijk onze COVID-19 richtlijnen

Contact gegevens

Huisartsenpraktijk Maartensdijk (buiten)